AJÁNLAT:

 

Vállalkozásoknak:

 

1, Csatlakozzon hálózatunkhoz és hirdesse vállalkozását ingyen!


A hálózathoz csatlakozó vállalkozás nem csak hirdethet nálunk, hanem ajánlásai esetén még  pénzt is kereshet. Ajánlóvá válhat és Önt is ajánlhatják. Továbbá lehetősége van csere bannerre, melyet vállakozásának megfelelő kategóriánkban jeleníttetünk meg. A bannerről a látogatok automatikusan át tudnak lépni az Ön honlapjára, mellyel vállalkozását  eredményesebbé teheti.

 

2,  Kiemelt hirdetés.

 

Mutassa be vállalkozását, akcióit!

Lehetőség van cégét, akcióját, reklámját bemutatni a Kezdőoldalon. A hirdetése 24 órán keresztül fog látszódni az Országos Bazár portál "Kezdőoldal"-ján a kategóriák feletti mezőben. Hirdetési díj bruttó 500 Ft/24 óra.

 

3. Online Hírlevél küldés.

 

Igény esetén, akár 50.000 email címre tudunk hírlevelet küldeni az Ön hirdetésével, melyet kérésére meg is szerkesztünk, illusztrálunk. 

 

4. Online Hírújságban hirdetés.

 

A Hírlevél és Hírújság formája, stílusa megtekinhető az Archívumban.

Hirdetési díjak megtekinthetők a " Díjak " oldalon.

   

 

Információ: orszagosbazar@orszagosbazar.hu

 

 

 

Magánszemélyeknek:

 

Nem kell  közvetítőnek lennie, hogy a közvetítésért jutalékot kapjon.

Amennyiben Ön magánszemély és a környezetében tud eladásra szánt ingatlant, járművet, (továbbiakban termék) ajánlja a tulajdonosnak az Országos Bazár online információs és közvetítői hálózatot! Arra töltsék fel az értékesítésre szánt terméket és Ön már ajánlóvá is válik, így jogosult a  hálózat által történt ingatlan értékesítése esetén, a vételár 0.15 %-ára, míg jármű értékesítése esetén a vételár 0.3 %-ára.  Nincs korlátozva a termék darabszáma. A hirdetés feladásakor adja meg a hirdetés szövegében a nevét és elérhetőségét, hogy ajánlóként regisztrálhassuk. A termék értékesítésekor automatikusan fizetjük Önnek az ajánlásért járó jutalékot.

 

Amennyiben a hálózatban lévő eladásra szánt termék valamelyikére tud ajánlani vevőt és ennek segítségével adásvétel jön létre, úgy ingatlan esetén jogosult a vételár 0.3 %-ára, míg jármű esetén a vételár 0.6 %-ára. Ennek csak annyi a feltétele, hogy a vevő jelölje meg Önt mint ajánlót. A termék értékesítésekor automatikusan fizetjük Önnek az ajánlásért járó jutalékot.
A rendszer nem zárja ki annak lehetőségét, hogy Ön akár a saját honlapján közzétegye a rendszerben szereplő eladó termékeket a saját elérhetőségével, így megnőhet az esélye annak, hogy több termékre is ajánló legyen. Ezt a módszert e-mailben engedélyeztetni kell, melyben meg kell adni a résztvevő portál elérhetőségét.

Információ:  Email: orszagosbazar@orszagosbazar.hu

 

 


Ingatlanközvetítőknek:

 

Tisztelt Ingatlanközvetítő!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az Országos Bazár ingatlanközvetítőket érintő szolgáltatásáról.
Előre bocsátjuk, hogy a szolgáltatás ingyenes és csak előnyökkel szolgál.
Szolgáltatás lényege egy országos ingatlan adatbázis, mely mind a magánszemélyek, mind a rendszerhez csatlakozó ingatlanközvetítők felé ingyenesen elérhető. A rendszerbe bármely ingatlanközvetítő feltöltheti saját adatbázisában szereplő ingatlanjait, tetszőleges számban.
Az ingatlanról annyi adatot ad meg, amennyit akar, tehát nem kötelező megadni az eladásra szánt ingatlan címet, az ingatlan tulajdonosának nevét, elérhetőségét. Ezáltal garantálva van a közvetítő szerepe az ingatlanügyletben. Amennyiben vevőként magánszemély érdeklődik az Országos Bazár rendszerében lévő ingatlan felől, úgy az ingatlant feltöltő közvetítőt tudja elérni és vele tud konzultálni, akárcsak a közvetítő saját portálja esetén. Amennyiben egy másik, a rendszer tagjaként működő ingatlanközvetítő érdeklődik egy ingatlan felől, melyet vevő ügyfele részére szeretne közvetíteni, úgy a kérdéses ingatlant rendszerbe hozó közvetítővel tudja csak felvenni a kapcsolatot. A két közvetítő együttműködve próbálja értékesíteni az ingatlant. Az Országos Bazár nem kér a közvetítésért díjat. Nem szól abba bele, hogy a két ingatlanközvetítő hogy állapodik meg az értékesítés részleteiről, az esetleges jutalék megosztásáról.
A rendszer lényegi eleme az ajánlás, amit portálunk ismertető részében kifejtettünk. Ehhez tartozik, hogy amennyiben nem ingatlanközvetítő, hanem magánszemély tud ajánlani a rendszerben lévő, közvetítő által hirdetett ingatlanra vevőt, és ezt az ajánlatot az ingatlanközvetítő elfogadja, úgy sikeres adásvétel esetén az ingatlanközvetítőnek meg kell fizetnie a vevőt ajánló magánszemély felé a vételár 0.3 %-át.  Ez kb. az általában használt közvetítői jutalék 10 %-a. 
A hálózat módszerével, bármely ingatlanközvetítő bármelyik, a rendszerben lévő ingatlan értékesítésében közreműködhet, erre jutalékot kaphat. A saját ingatlanjának az értékesítési lehetőségei is megnőnek, hisz az ország számos pontján működő ingatlanközvetítő, és az ajánlási jutalékért magánszemély,  fog azon munkálkodni, hogy a rendszerben lévő ingatlanokra vevőt találjon. Több ingatlanközvetítő, vagy ajánló közreműködése egy konkrét  közvetítésében a jutalék egy közvetítőre eső nagyságát természetesen csökkenti, de még mindig jobb, mintha az ingatlanra a megbízott közvetítő nem talál vevőt.  Természetesen nem köteles egy közvetítő sem a másik közvetítő vagy magánszemély együttműködését elfogadni. Az együttműködést csak  akkor célszerű elutasítani, ha az ingatlant rendszerbe hozó közvetítő teljesen biztos abban, hogy a kérdéses ingatlant rövid időn belül értékesíteni tudja. 
További előnye ennek a módszernek a többi ingatlanos portákkal szemben, hogy itt nem egyszerűen csak egy hirdetés, megjelenítési forma amit a szolgáltató  ajánl, hanem  ingatlanközvetítés is, ahol is konkrét  közvetítők és magánszemélyek dolgoznak azon, hogy az ingatlanok vevőre találjanak. Ráadásul ez a rendszer ingyenes.  A mai válságos időszakban nem egyszerű ingatlanokat értékesíteni. Személyes közreműködés, aktivitás nélkül, pusztán hirdetésekre alapozva, szinte lehetetlen. Ezért is fontos minden módszer megragadása a siker érdekében. Ez pedig egy ingyenes, veszélytelen, szuverenitást fel nem adó módszer.

Az ingatlanközvetítő a hirdetés feladásával, online elküldésével elfogadja azt a tényt, hogy  az ingatlan értékesítése esetén a vevőt ajánló magánszemélynek, ha ilyen van, megfizeti a vételár  nettó 0.3 %-át, mint ajánló jutalékot.

 

Azon ingatlanközvetítőnek, aki vállalja, hogy 30 napon belül min. 50 db. ingatlant feltölt az Országos Bazár rendszerébe, annak díjfizetés nélkül rendelkezésére bocsátunk egy programot, mellyel a feltöltött ingatlanjainak adatait kezelheti. (feltölthet, módosíthat, törölhet, aktiválhat).

Továbbá szintén ingyen elküldjük 10.000 email címre az általa megadott reklámanyagot, mellyel akár saját irodáját, internetes portálját hirdetheti.

 

Továbbá lehetősége van egy bannert küldenie, melyet portálunk ingatlanos oldala alatt jeleníttetünk meg. A bannerről a látogatok automatikusan át tudnak lépni az Ön honlapjára.

 

 Várjuk olyan ingatlanközvetítők jelentkezését, akik  saját  irodájukban az Országos Bazár munkatársaként hirdetésfelvevőként  is szívesen dolgoznának.

Díjazás jutalékos rendszerben.

Információ:    email: ingatlan@orszagosbazar.hu

 


 

Járműkereskedőknek:

 

Tisztelt Járműkereskedő!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni az Országos Bazár járműkereskedőket érintő szolgáltatásáról.
Előre bocsátjuk, hogy a szolgáltatás ingyenes és csak előnyökkel szolgál.
Szolgáltatás lényege egy országos jármű adatbázis, mely mind a magánszemélyek, mind a rendszerhez csatlakozó járműkereskedők felé ingyenesen elérhető. A rendszerbe bármely járműkereskedő feltöltheti saját adatbázisában szereplő járművét tetszőleges számban.
A járműről annyi adatot ad meg, amennyit akar, tehát nem kötelező megadni az eladásra szánt jármű címet, rendszámát a jármű tulajdonosának nevét, elérhetőségét. Ezáltal garantálva van a kereskedő szerepe az ügyletben. Amennyiben vevőként magánszemély érdeklődik az Országos Bazár rendszerében lévő jármű felől, úgy a járművet feltöltő kereskedőt tudja elérni és vele tud konzultálni, akárcsak a kereskedő saját portálja esetén. Amennyiben egy másik, a rendszer tagjaként működő kereskedő érdeklődik egy jármű felől, melyet vevő ügyfele részére szeretne közvetíteni, úgy a kérdéses járművet rendszerbe hozó kereskedővel tudja csak felvenni a kapcsolatot. A két kereskedő együttműködve próbálja értékesíteni a járművet. Az Országos Bazár nem kér a közvetítésért díjat. Nem szól abba bele, hogy a két kereskedő hogy állapodik meg az értékesítés részleteiről, az esetleges jutalék megosztásáról.
A rendszer lényegi eleme az ajánlás, amit portálunk ismertető részében kifejtünk. Ehhez tartozik, hogy amennyiben nem kereskedő, hanem magánszemély tud ajánlani a rendszerben lévő, kereskedő által hirdetett járműre vevőt, és az ajánlatot a kereskedő elfogadja, úgy sikeres adásvétel esetén a járműkereskedőnek meg kell fizetnie a vevőt ajánló magánszemély felé a vételár 0.6 %-át. A hálózat módszerével bármely kereskedő bármelyik, a rendszerben lévő jármű értékesítésében közreműködhet, erre jutalékot kaphat. A saját járművének értékesítési lehetőségei is megnőnek, hisz az ország számos pontján működő kereskedő, és az ajánlási jutalékért magánszemély,  fog azon munkálkodni, hogy a rendszerben lévő járműre vevőt találjon. Több kereskedő, vagy ajánló közreműködése egy konkrét  közvetítésében a jutalék egy kereskedőre eső nagyságát természetesen csökkenti, de még mindig jobb, mintha a járműre a megbízott kereskedő nem talál vevőt.  Természetesen nem köteles egy kereskedő sem a másik kereskedő vagy magánszemély együttműködését elfogadni. Az együttműködést csak  akkor célszerű elutasítani, ha a járművet rendszerbe hozó kereskedő teljesen biztos abban, hogy a kérdéses járművet rövid időn belül értékesíteni tudja. További előnye ennek a módszernek a többi  portákkal szemben, hogy itt nem egyszerűen csak egy hirdetés, megjelenítési forma amit a szolgáltató  ajánl, hanem  közvetítés is, ahol is konkrét  kereskedők és az ajánlási jutalékért magánszemélyek dolgoznak azon, hogy a járművek vevőre találjanak. Ráadásul ez a rendszer ingyenes.  A mai válságos időszakban nem egyszerű járműveket értékesíteni. Személyes közreműködés, aktivitás nélkül, pusztán hirdetésekre alapozva, szinte lehetetlen. Ezért is fontos minden módszer megragadása a siker érdekében. Ez pedig egy ingyenes, veszélytelen, szuverenitást fel nem adó módszer.

Jármű feltöltés:    "Kezdőlap" -  "Jármű" kategória  -  "Hirdetés feladás"

 

Vagy, azon járműkereskedőnek, aki vállalja, hogy 30 napon belül min. 30 db. járművet feltölt az Országos Bazár rendszerébe, annak díjfizetés nélkül rendelkezésére bocsátunk egy programot, mellyel a feltöltött járművek adatait kezelheti. (feltölthet, módosíthat, törölhet, aktiválhat). 

 

Továbbá lehetősége van egy bannert küldenie, melyet portálunk járműves oldala alatt jeleníttetünk meg. A bannerről a látogatok automatikusan át tudnak lépni az Ön honlapjára.

 

A kereskedő a hirdetés feladásával, online elküldésével elfogadja azt a tényt, hogy a jármű értékesítése esetén a vevőt ajánló magánszemélynek, ha ilyen van, megfizeti a vételár netto 0.6 %-át, mint ajánló jutalékot.

 

Várjuk olyan járműkereskedők jelentkezését, akik  saját  irodájukban az Országos Bazár munkatársaként hirdetésfelvevőként  is szívesen dolgoznának.

Díjazás jutalékos rendszerben.

Információ:   email: jarmu@orszagosbazar.hu


 

Az Országos Bazár hirdető, információs és közvetítő hálózat, mint  hirdető és közvetítő módszer, annak technikai,- jogi,- jutalékos,- ajánlási,- munkarendszere kizárólagosságot élvez, jogvédelem alatt áll. Ezek lemásolása, utánzása tilos, megszegői ellen büntetőjogi eljárás kezdeményezhető !

Tisztelettel!  Országos Bazár Vezetősége.  
  

Információ: 06/30/357-2798,
Email:
orszagosbazar@orszagosbazar.hu