Legfrissebb feltöltött hirdetések

Garantált Prémium minőségű Japán Kristálygomba, másnéven vízkefir, ...

részletek...

Otthoni munkalehetőség, 6 fő munkatárs jelentkezését várjuk Azonna...

részletek...

Vendéglátás adatlap
Referenciaszám: UU16602
Megye: Budapest
Település:
Hirdetés címe: kiadó,Eger,Szépasszonyvölgyi Apartman 
A hirdető weboldala: http://www.szepasszonyvolgyiapartman.hu
Üzenet a hirdetés feladójának
BÉKE, NYUGALOM, CSODÁS PANORÁMA !
Szépasszonyvölgyi Apartman Eger egyik leglátogatottabb, zöldövezeti részén van, csodás kilátással az új pincesorra, a város néző kisvonatok a kert végében haladnak el. Eger fő látnivalói rövid sétával elérhetők. Egyetlen apartmanban kényelem, csend és nyugalom van. Apartman önálló, önellátó. Eger és környéke gyógyfürdői, városunk nevezetességei, az egri vár, a Szépasszony-völgy és környéke mindig felejthetetlen élményt nyújtanak az idelátogatóknak.
Egyéni értékeink: kis kapacitás, csak 2 szoba (2-4-6 vendég), (4-6 fő aktuális) nem tömegszállás, így más vendég nem zavarja, az utcák is távolabb vannak, nagyobb a csend, jó levegő, csodás a kilátás az intim, fedett teraszról, mely nyári társalgásra kellemes a bútorokkal, saját kert bútorokkal, tűzhellyel, természetes, hűvös nagy szobák, egy felszerelt konyha, tusolós fürdőszoba, garázs, saját parkoló. Wifi. Szép kártyát elfogadok.
Szívesen várjuk a Családokat, Házaspárokat, kis társaságokat a Szépasszonyvölgyi Apartmanunkba, s a kis „ékszerdoboz” városunkba. Irányár 15-19000 ft/éj/2-4 fő, szezon, nap, eltöltött éj, létszám, (gyerekek is a minimál árba számitanak 2-12 év között). Tel: +36/30/364-9591. E-mail: kovacs.janos14@upcmail.hu, egervolgy@icloud.com, http://szepasszonyvolgyiapartman.hu
Vissza a találatokhoz

 


Hétköznapokon hozzánk érkező, pihenni vagy felfedezésr...
Részletek

 


Szálláslehetőség kényelmes környezetben, az év minden...
Részletek

 


Ősszel is érdemes hozzánk ellátogatni, színes erdők h...
Részletek

 


Zala megye csendes falujának, Szentmargitfalvának végén,...
Részletek