Munka Nagy-Britanniában

Munkavégzés helye: Nagy-Britannia (főleg Skócia)
Munkavégzés formája: NagyBritanniában bejegyzett vállalkozóként, hosszútávú munka, kezdettől fogva garantált jövedelemmel
Regisztrálási határidő: 2013. február 5, kedd déli 12 óra
Nyílt napok: Budapesten, 2013. február 9, szombaton két tájékoztató (8.30-13.15-ig és 14.00-19.00-ig) és 2013. február 10, vasárnap, egy tájékoztató (09.00-13.45-ig) Díjazás: Rendkívül versenyképes vállalkozói fizetési rendszer. A szórólapozók prémiummal együtt akár heti 225 fontot is kereshetnek, a csapatvezetők/gépkocsivezetők heti jövedelme elérheti a 300 fontot, prémiummal együtt.
A munkakör: Szórólapozókat és csapatvezetőket/gépkocsivezetőket keresünk főleg Skóciában és korlátozott mértékben Közép-Angliában végzendő munkára. A szórólapozóknál nem feltétel az angol nyelvtudás. A csapatvezetőknél elvárás alapszintü angol tudás.
A munka jó fizikumot igényel és az alábbiakból áll:
• Naponta kb. 3.000 adománygyűjtőzsák kiosztása csapatonként, területtől függően
• Minden csapat részére teljeskörű, fizetett betanítást biztosítunk és mindenre kiterjedő ingyenes segítséget nyújtunk a Skóciába való költözködéshez (előre szerzünk szállást, a repülőtéren várjuk és elvisszük a csapatot a szállásra, segítünk az összes, szükséges papírmunka, adminisztráció elvégzésében)
Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, nézze meg a web oldalunkat, ahol részletesebb információt találhat (magyarul és angolul) http://clothesaid.co.uk/jobs  Itt letöltheti a jelentkezési lapot, amelyet kitöltve, a szükséges mellékletekkel együtt küldjön vissza a vacancies@clothesaid.co.uk email címre, vagy ezen az email címen kérhet jelentkezési lapot.
Részvétel kizárólag előzetes regisztrációval lehetséges, ezért küldje vissza a kitöltött jelentkezési lapot, megjelölve azon tájékoztató időpontját, amelyen részt kíván venni! Kérjük, hagyja ezt a napot szabadon és jegyezze elő a naptárában!
Clothes Aid nem munkaerő közvetítő ügynökség, hanem egy munkaadó cég és nem számolunk fel az Ön számára semmiféle közvetitői díjat.

 

 

Ha érdekesnek tarja Hírlevelünket, kérjük küldje tovább ismerőseinek!


Hirdessen Ön is az Országos Bazár Hírlevelével, akár 50.000 email címre.

További információ: www.orszagosbazar.hu Hírlevél.