Eladó ingatlan Szolnokon

Az ingatlan leírása:
A Zagyva gáttól 300 m-re, dupla saroktelken 38x42m-s ingatlan. Minden közmű csatlakozás megvan, víz-csatorna kettő. 3 bejárat a külső kerítésen: egy automata kapu a garázs felé 6 m, egy személy bejárat, és egy kapu esetleges kerti szükséglethez. A garázs ajtaja szintén távirányítós, a garázs 3 gk-nak, előtte a fedett terület másik 3 gk-nak nyújt helyet. Előszobában van egy gardrób, minden cipőt, kabátot elnyel. Innen nyílik a 110 m2-s nappali, amely 7 m belmagasságú. Opcionálisan ki van építve egy kandalló kémény, az oszlopokban külön áramforrás, a helység közepén egy esetleges szoba szökőkút víz és elektromos csatlakozása, és hangszóró helyek. Világítását a szolnoki Szigligeti színház fényeffekt tervezője tervezte, kivitelezte, halogén. A nappali "rövidítése" is ki van építve, 1,2 m-rel a kert oldalt beljebb lehet hozni szinte egy-két nap alatt, minden csatlakozás kiépített. A nappaliban szinteltéréssel 8 személyes étkező rész van. A padló 6 rétegű 45 cm vastagságú vörösfenyő hajópadló, a fűtés szegélyben megoldott. Nappaliból nyíló konyha, onnan kamra, és másik oldalról háziasszony szoba közvetlen fedett de szabadba kijárattal szárítás, terítés céllal.
Szintén a nappaliból lehet a " szülői hálót", egy kényelmes fürdőszobát és a wellness helyiséget, 27 m3-s medencét és pezsgőfürdőt megközelíteni. A medence mellet egy 6 m2-s szauna megvalósításához minden csatlakozás ki van építve, és a medence helyisége egy szétnyílóajtóval közvetlen terasz kapcsolatos, vagyis nyáron kinyitva szabad medence, ha rossz az idő, télen zárt.
A földszinten van egy betonba öntött 1906-ban készített, de tökéletes állapotú külön riasztóval védett trezor, ipari műemlék, klasszikus maci. A nappaliból másik irányban egy kis közlekedőbe jutunk, innen egy vendég wc, a kazánhelység/ itt egy 48 kw-s Vaillant kazán van, amely max 50%-s beállításon nagyon gazdaságosan működik/ kazánhelységből kerti kijárat, valamit innen nyílik a garázs is a lakás felől. Az előszobából egy lépcső vezet az emeletre, amely körgalériás lévén, közvetlen kapcsolatban van a nappalival. A galérián ki lett alakítva egy társalgóhely, és innen nyílnak a szobák: 3 szoba gardróbbal, ebből az egyik 60 m2-s 2 gardróbbal, fürdőszoba, és egy külön szoba egy innen külön vendég fürdőszoba wc-vel.Ez úgy lett kialakítva, hogy esetleg egy nagyszülő itt az önállóságát megtartva is lakhat. A fürdőszobából szennyes ledobó van a háziasszonyszobába, és a földszintről pedig csengőn lehet a gyerekeket "serkenteni". A szobákból erkély nyílik. A galériáról nyílik még egy iroda vagy billiárd-játék szoba, 60 m2, külön kert bejárati kapcsolattal, és könnyen telephelyi feltételek megteremthetők, engedélyezhető. A 70 m2-s terasz hangosítása a nappaliból megoldható, ugyanúgy a medence is. Terasz sarkán kiépített elekt, csatlakozó, ha pl. halastóhoz kellene, A kertben szintén van víz és elektromos csatlakozás. Kemence van, és kiépített locsolórendszer van 2 kúttal/ az egyik jelenleg hibás/. A ház 11 körös riasztó rendszerrel védett. Az épület tervezése során a napozás szöge ki van használva nyáron , télen a napcsapda céljára, bemutatott számlákkal mutatjuk: a rezsi a nagysághoz képest rendkívül kedvező.
Nagyon sok szépsége, előnye van ennek a minden szempontból minőségi, elegáns háznak.


Elegáns, csendes, környék, néhány száz méterre a Zagyva folyó gáttól.
Tiszta, friss levegő, a környéken minden ház igényesen megépített, luxus kategóriájú, elegáns ingatlan.
A belváros néhány perc alatt elérhető autóval, de kitűnő autóbusz járat is segíti a közlekedést, és sétálva is rövid idő alatt elérhető a nagyvárosi nyüzsgés.
Érdeklődni: 06 30 6064 798

 

 

Ha érdekesnek tarja Hírlevelünket, kérjük küldje tovább ismerőseinek!


Hirdessen Ön is az Országos Bazár Hírlevelével, akár 50.000 email címre.

További információ: www.orszagosbazar.hu Hírlevél.